top of page
VISTA_Fachada_PRINCIPAL.jpg

Amplio jardín

Villa Antonia III

Altea Hills

Altea is een van de mooiste dorpen en met de meeste charme van de provincie van Alicante. De witte huizen en de geplaveide straten van wat ooit een vissersdorpje was, brengen de essentie van de Mediterrane sfeer over op haar bezoekers. Haar omgeving is ook zeer benijdenswaardig: baaitjes en stranden met kristalhelder water, omringd door pijnbomen en de prachtige bergketen, Sierra de Bernia, waar zich de exclusieve urbanisatie Altea Hills bevindt. In Altea vindt u een ongeëvenaard paradijs, met een warme en hartelijke sfeer en een zeer gastvrije insteek, de ideale plek om uw nieuwe thuis te vestigen.

VISTA INTERIOR SALO AH658.jpg

Exclusieve Villa
Open concept

Hoe zal Villa Antonia III eruit zien

VISTA TERRAZA AH658.jpg

De woning beschikt over twee toegangen en twee parkeerzones. Eén daarvan heeft de toegang  via een deur naar een privéoprit die wordt gedeeld met twee andere chalets voor meer veiligheid en privacy. Deze deur geeft bovendien toegang tot de privé parking van het huis. De andere parkeerzone is aan de straatzijde en bestaat uit twee parkeerplaatsen tegenover het huis en de hoofdingang.

VISTA TERRAZA SOLARIUM AH658.jpg

INFINITY ZWEMBAD

Op het buitenterras bevindt zich een zwembad model infinity met zicht op de zee, uitgerust met een reinigingsinstallatie, bekleed met mozaiektegels, verlicht door middel van twee rgb spots voorzien van afstandsbediening en uitgerust met een pre-installatie voor verwarming. (de foto is illustratief)

Villa Antonia I in Altea Hills is ook een project van

Josep Llorca Construcciones

Voor meer informatie, klik hier

bottom of page