top of page

Villa Antonia II | Altea Hills

VISTA NOCTURNA 657 final.jpg

Binnenkort start de bouw van een luxe villa in de toonaangevende urbanisatie Altea Hills.

Dankzij de  zuidwestelijk ligging kunt u vollop genieten van de fantastische zonsondergangen vanuit ieder verblijf; het indrukwekkende uitzicht op de baai van Altea met de Sierra Helada en Benidorm op de achtergrond zal u blijven bekoren.

De woning bestaat uit drie verdiepingen met daarbuiten verschillende recreatiezones.

VISTA SOLARIUM 657 final.jpg

Hoe zal Villa Antonia II eruit zien

VISTA POSTERIOR 657 final.jpg

De buitenmuren bestaan uit een dubbele muur met een tussenruimte die een thermische isolatie van geëxtrudeerd polystyreen XPS van 60 mm bevat, en is afgewerkt met stenen afdekplaten aan de onderzijde op sommige plaatsen en een éenlaagse vochtbestendige witte mortel aan de bovenzijde van de woning.

De buitenruimten van het huis worden opgeleverd met een bbq zone, zwembad, tuin met inheemse plantensoorten, irrigatiesysteem en een buitenomheining.

De woning beschikt over twee toegangen en twee parkeerzones. Eén daarvan heeft de toegang  via een deur naar een privéoprit die wordt gedeeld met twee andere chalets voor meer veiligheid en privacy. Deze deur geeft bovendien toegang tot de privé parking van het huis. De andere parkeerzone is aan de straatzijde en bestaat uit twee parkeerplaatsen tegenover het huis en de hoofdingang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KEUKENMEUBILAIR

De keuken bestaat uit meubilair van vloer tot plafond, met een keukeneiland, afgewerkt met eikenhout gecombineerd met zwart, huishoudelijke apparatuur met verwisselbare voorpanelen, aluminium plinten en een Dekton aanrechtblad op maat en met Dekton beklede voorzijdes tussen het keukenmeubilair.

 

VLOERMATERIAAL

Plavuizen van keramiek aardewerk, model ERAWAN WHITE 100 X 100 voor zowel binnen als buiten. Op het terras worden dezelfde tegels geplaatst, maar in dit geval zijn het antislip tegels. De voegen worden doorlopend aangebracht om een gevoel van eenheid tussen de verschillende verblijven te creëren. De voegen tussen vloer en muur zijn zodanig bewerkt dat er geen hoekprofilen nodig zijn door het fabriceren en het lijmen van alle delen met versteksnede in gespecialiseerde werkplaatsen, waar ook de vorming van de tredes, en zelfs de afwerking van de rand om het zwembad worden gefabriceerd.

 

INFINITY ZWEMBAD

Op het buitenterras bevindt zich een zwembad model infinity met zicht op de zee, uitgerust met een reinigingsinstallatie, bekleed met mozaiektegels, verlicht door middel van twee rgb spots voorzien van afstandsbediening en uitgerust met een pre-installatie voor verwarming. (de foto is illustratief)

Projectontwikkelaar: INTAILLOR SL

Architect: Fernando Fernández Picaza

Bouwbedrijf: Josep Llorca Construcciones  

VISTA INTERIOR SALON 2 - vivienda1.jpg
VISTA TERRAZA 657 final.jpg
VISTA SOLARIUM 657 final.jpg

Villa Antonia I in Altea Hills is ook een project van

Josep Llorca Construcciones

Voor meer informatie, klik hier

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

bottom of page